Vilken planlösning är bäst för min tomt? - Ekovilla

Vilken planlösning är bäst för min tomt?

Ett vackert hus på landet har byggnader som anpassar sig till platsen, och inte vice versa. Därför är den viktigaste delen av att planera ditt nya hem läget. Vi pratar om hur byggnaden ska ligga på gården, vad som ska finnas i närheten. Det är i denna fråga som våra medarbetare är specialister. Vi vet hur man skapar hus på landet som uppfyller alla krav.

För att göra det enklare att hitta bostäder som passar din plats presenterar vi byggnader med flera planlösningar, var och en designad för en specifik typ.

Så är våra bergshus med olika arrangemang av panoramafönster och utgångar — framsida utsikt, sidorna utsikt och bak utsikt . Det betyder att ditt hem passar din trädgård, oavsett läge eller utsikt. Vårt Attefallshus finns med många alternativ för funktioner och planlösningar så att du kan hitta den som passar dig bäst.

Vi kan hjälpa dig att bestämma vad du behöver i ditt nya hem och prioritera dina önskemål inom din budget. Dessutom hjälper vi dig att forma huset enligt tomten. Sedan tittar vi på natur och topografi, en allmän bild av hur solen rör sig och var vinden blåser ifrån.

Tillsammans hittar vi en lösning som du kan leva länge i harmoni och glädje. Ibland fungerar det bara perfekt med planen för en av våra grundmodeller. Annars kommer vi att justera layout och placering av dörrar och fönster så att huset uppfyller dina behov och krav på webbplatsen. Är din webbplats brant, bergig eller smal om utsikten och solen är i motsatta riktningar eller om detaljerade planer begränsar de yttre dimensionerna.

Tack vare våra många planritningar och våra arkitekters kompetens att anpassa dem ger vi mycket mer än hus — vi skapar funktionella hus för ett helt liv. Börja med att välja den arkitektoniska stilen och storleken som passar dig, och du hittar olika planritningar för varje modell.

Våra hus är byggda av skandinaviskt Trä. Materialet har hög stabilitet och hög miljövänlighet. Vi tror att Hus av naturligt trä är idealiska som sommaralternativ och för permanent bostad.

KONTAKTA OSS
    Skicka till oss din fråga så besvarar vi den snart