Insidan på huset hur värmer vi er. - Ekovilla

Insidan på huset hur värmer vi er.

Alla våra hus är utformade för bekvämt boende året runt. Ett trevligt klimat skapas tack vare god isolering, men inte för tät så att luften kan passera naturligt.

Isoleringen i våra hem är gjord av organisk fiber i återvunnet glas. Alla fönster har tre lager energibesparande glas. I varje hus är badrummet utrustat med en avgasfläkt. Vinterkollektionen har ytterligare isolering på taket och är resistent mot svåra frost. Om du vill bygga ett hus från «sommar» — kollektionen i denna design kan vi använda samma isolering.

Som standard har våra hus ett värmesystem anpassat för bekvämt boende på hösten, vintern och våren. Byggnaden är utrustad med effektiva och inkonsekventa radiatorer som snabbt värmer huset och kan stängas av om det inte är varmt i rummet.

I rum med stora glidande panoramafönster är små kompakta radiatorer en elegant lösning. Under den heta säsongen kan värmeanordningen avlägsnas.

Badrummen i alla våra hus har elektrisk golvvärme, som tillsammans med granitkeramik skapar en behaglig taktil känsla. Alla modeller av vinterhus har också en granitkeramisk hall med golvvärme.

För värmesystemet kan du välja radiatorer med Wi-Fi-kontroll. Då kan du dra full nytta av alla fördelar och slå på värmen med en mobiltelefon några timmar innan du lämnar staden. Ett bekvämt och energieffektivt alternativ för alla.

För alla sommarmodeller kan du välja en av våra utvalda gjutjärnsugnar. Den har en klassisk och enkel form med en synlig eld och sprider värmen jämnt in i rummet. I modellerna» Winter 75″ och «Winter 100» ingår en ugn med mycket goda värmeegenskaper som standard.

Om du ska bo permanent i ditt hus och vill att det ska värmas upp hela tiden kan ett golvvärmesystem vara lämpligt för dig. Det ger bekväm värme på vintern och minskar driftskostnaderna, men kräver stora initialkostnader. Alla hus i vår produktion kan utrustas med en vatten golvvärme ansluten till någon panna, luft värmepump eller annan typ av uppvärmning.

KONTAKTA OSS
    Skicka till oss din fråga så besvarar vi den snart