Du kan välja inredning efter eget smak. - Ekovilla

Du kan välja inredning efter eget smak.

Lugnt, fräscht, ljust eller varmt – de ger dig friheten att skapa ett unikt personligt utrymme.

Lugn är en original sommarhusinredning med ljusa och hållbara material. Vitkalkade trägolv, snickerier och kök skapar en somrig känsla. Den släta skivan på innerväggar och tak skapar en unik atmosfär som gör att du vill komma tillbaka om och om igen. I badrummet kombineras ljust trä och granitkeramik med nyanser av kalksten.

Purity är Sommarnöjen i sober vintagestil med släta och rejäla ytor. En mörk golvplatta som smälter perfekt in i de släta, dimmiga grå väggarna. I köket har träslöjd rena blågråa ytor medan badrummet är stilfullt inrett med mörkgrå granitkeramik och matt vit.

Raw är en modern sommarlösning gjord av naturmaterial för en mysig atmosfär. Använde oljad björkplywood på väggar, trämöbler och kök. Fönstren och dörrarnas insida är behandlade med svart järnoxid medan små detaljer avslutas i samma svarta ton. Badrummet är gjort i modern stil. Granitkeramik används för dekoration.

Varm skapar en mysig träatmosfär med massiv gran på golv, väggar och tak. Gran är ett vackert och hållbart träslag som ofta används på museer på grund av sin styrka och vackra ljusa ton. Ljust trä och antracitgrå granitkeramik möts i badrummet medan mörka toner går igen i kök och snickerier. Våra vinterfjällhus är vanligtvis inredda i varm inredningsstil.

KONTAKTA OSS
    Skicka till oss din fråga så besvarar vi den snart