- Ekovilla

Du kan luta dig tillbaka

Hos oss får du en projektledare som tar sig an ditt projekt från första skisser fram till inflyttning. Själv behöver du inte göra någonting alls, om du inte vill.

Projektledaren ordnar så att våra arkitekter anpassar ditt hus enligt dina önskemål och sköter bygglovsprocessen och andra formaliteter med kommunen.

När ditt bygglov är klart tar vi fram alla tekniska handlingar för ditt hus. Sedan bygger vi det färdigt inomhus i vår fabrik. Vi tar ansvar för kvaliteten i alla detaljer, ned till minsta handdukskrok. Ditt hus blir som du har beställt det redan innan det lämnar fabriken och vi kontrollerar noga att det är perfekt.

Vi förpackar, transporterar och lyfter huset till den plats du har valt. Mindre hus kommer helt färdiga, större hus i några moduler som vi monterar ihop. Om du önskade så har vi redan förberett grunden och kopplar sedan in el, vatten och avlopp så du bara kan flytta in. Inget arbete återstår, inget tillkommer.

Med vårt sätt att bygga hus slipper du lång byggprocess och skonar tomten från slitage. Huset lyfts ner uppifrån och natur och växlighet bevaras. Skulle dina planer ändras i framtiden kan du ta med dig huset och flytta med det.

På tomter dit det inte går att leverera ett färdigt hus bygger vi huset traditionellt på plats. Priset blir lite högre. Men det blir lika enkelt för dig.

Du vet vad du får

Vi kan leverera färdiga hus på överenskommen tid året runt eftersom vi bygger dem inomhus i perfekta förhållanden.  I vår fabrik finns varken regn eller väta. Hantverkarna kan arbeta effektivt och kvalitetskontrollen är minutiös.

Vår byggmetod är skapad för tillverkning av högsta kvalitet, i lagom skala. Eftersom vi gör färdiga volymer istället för element slipper vi de begränsningar som de flesta prefabricerade hus ofta har. Du slipper onödiga skarvar, lister och täckskivor.

KONTAKTA OSS
    Skicka till oss din fråga så besvarar vi den snart